ARS MANU
MATIC ERKLAVEC

Sem manualni terapevt, osebni trener in prehranski svetovalec.

 

Moje poslanstvo je, da vam z metodami manualne terapije in osebnega trenerstva pripomorem na področju rehabilitacije, osebnega trenerstva, bolečin, funkcionalnosti,  in zdravju telesa.

Iz osebnih izkušenj sem se naučil, da je stalna skrb za telo in zdravje ena najpomembnejših vodil v življenju. Posledično stremim k temu tudi pri oskrbi vsakega posameznika, ki ga spodbujam in vodim na poti do zastavljenih ciljev.

O MENI

Sem dipl. manualni terapevt, AFP licencirani osebni trener in dipl. inž. živilstva in prehrane.

 

 

S športom sem se začel ukvarjati že v otroštvu. V osnovni šoli sem se prvo preizkusil v košarki, vendar kmalu našel strast v igranju hokeja na ledu. Po končani srednji šoli sem začel obiskovati fitnes in se ukvarjati z dvigovanjem uteži oz. bodybuildingom, v katerem sem leta 2017 osvojil 3. mesto na mednarodnem tekmovanju Maxximum Open. 

 

 

Zaradi fitnesa so se kmalu začela odpirati mnoga vprašanja; kako lahko še bolj optimiziram dejavnike, ki  bi vplivali na doseganje boljših rezultatov v fitnesu in na splošno v športu. Zanimalo me je delovanje, fiziologija in anatomija telesa, zato sem se vpisal na Biotehniško šolo v Ljubljani, kjer sem zaključil študij iz smeri Živilstvo in prehrana.

 

 

Po končanem študiju sem imel občutek, da to ni dovolj, rabil sem še več. Zaradi zdravstvenih razlogov sem se začel zanimati za rehabilitacijo in pomoč ljudem z omejitvami v gibalnem sistemu. Odločil sem se za vpis na Akademijo za manualno terapijo, kjer sem zaključil 3. letni študij manualne terapije. Med samim študijem sem se vpisal še na AFP tečaj za osebnega trenerja in novo pridobljena znanja uspešno vključil v svoje terapevtsko delo pri ljudjeh z bolečinami.

 

 

Kljub zaključenem študiju še vedno investiram v pridobivanje novega znanja na področju rehabilitacije, fizioterapije in manualne medicine, s katerim posledično izboljšam vaše rezultate pri terapijah.

 

 

Vsa svoja znanja prenašam na stranke, pripomogel sem številnim telesnim preobrazbam ter uspešno zaključil mnoge zgodbe na področju preventive in lajšanju bolečin.